Vanuit onze ervaring in het hotelwezen en het vastgoed hebben wij zicht op de actuele behoefte in de markt op het gebied van tegels en sanitair. Wij bieden onze gasten graag een ontspannen verblijf in onze eigen hotelketen met panden op verschillende locaties in Amsterdam en Scheveningen. Op basis van deze ervaring weten wij bijvoorbeeld dat de ‘’Hotelexperience’’ tegenwoordig menig van onze klanten inspireert, en spelen wij via Ben’s Tegeloutlet graag in op deze laatste trend. 

In onze keten hebben wij tot op heden al meer dan 100.000 gasten mogen verwelkomen en kunnen verblijden met deze zogeheten ‘’Hotelexperience’’. 

In 2019 zijn onze bedrijven Awaykey en Bnbmanager gefuseerd, resulterende in een sterke basis voor een professioneel hospitality merk, met een groeiend portfolio en klantennetwerk. Momenteel is Bnbmanager het grootste vastgoedbeheerbedrijf van Nederland, met meer dan 2000 boutique hotels, vakantiewoningen en short stay appartementen. Het doel van Bnbmanager is om een wereldwijde pionier te worden binnen de hospitality business.

Op basis hiervan leveren wij een divers assortiment aan zowel vloer- als wandtegels. Daarnaast bieden wij een breed assortiment aan sanitair voor de badkamer, zoals badkamermeubelen, douchecabines, radiatoren, afvoergoten, kranen, baden en douches. Bovendien kunt u voor al uw inbouwreservoirs, los of compleet met wandcloset en bedieningspaneel, bij ons terecht. 

Ook voor vragen over het leggen van een tegelvloer of ten aanzien van het verbouwen van uw badkamer kunt u bij ons terecht. Kom snel bij ons langs, wij geven u graag advies! U kunt ook contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website (onder: contact), of via Whatsapp op 06-87059869. 

Onze partners